재료
육수 국물용 멸치 20~30마리, 대파 1/2, 양파 1/2, 호박 1/3, 당근 1/3, 다진마늘 1큰술, 소면, 표고버섯 1개, 달걀 2개, 국간장 1큰술, 진간장 1큰술, 소금 양념장 진간장 5큰술, 깨소금 1큰술, 고춧가루 1작은술, 설탕 1작은술, 청양고추 2개, 물 2큰술 Ingredients Soup mixture 20~30 Dried anchovy, 1/2 Green Onion, 1/2 Onion, 1/3 Zucchini, 1/3 Carrot, 1 Minced Garlic, Somyeon (Dried noodles), 1 Shiitake Mushroom, 2 Egg, 1 tbsp Sesame Soy sauce for soup, 1 tbsp Soy sauce, Salt Sauce mixture5 tbsp Soy Sauce, 1 tbsp Sesame, 1 tsp Red Pepper Powder, 1 tsp Sugar, 2 Hot Green Chili, 2 tbsp Water