매콤 달콤 새콤한 양념장으로 만드는 맛있는 비빔국수 레시피.
채썰고 남은 오이를 국수에 비벼먹으면 상큼하고 맛있습니다:) -재료- 소면 250g(2~3인분) 삶은계란 1 개 오이 1/2개 양파 1/4개 상추 5장 참기름 2큰술 양념장: 고추장 4큰술, 고춧가루 2큰술, 진간장 2큰술, 다진마늘 1.5큰술, 식초 3큰술, 매실액 3큰술, 설탕 2큰술, 사이다 3큰술, 깨소금 2큰술 -Ingredients- 250g of noodles 1 boiled egg 1/2 cucumber 1/4 onion lettuce 2 tablespoons sesame oilSpicy sauce: 4 tablespoons red pepper paste, 2 tablespoons red pepper powder, 2 tablespoons soy sauce, 1.5 tablespoons minced garlic, 3 tablespoons vinegar, 3 tablespoons plum juice, 2 tablespoons sugar, 3 tablespoons cider, 2 tablespoons sesame.